App gratis beschikbaar in de App store en Google play store
Reserveer snel je terrein op je tennis- of padelclub, blijf op de hoogte van clubnieuws en -activiteiten, volg de tornooi- en interclubuitslagen of zoek een nieuwe tennis- of padelpartner!

Beste Leden,

De reservatiemogelijkheden voor onze padelvelden hebben de voorbije periode voor aardig wat ergernissen, kopbrekers en ‘gefoefel’ gezorgd. Fijn om te zien dat onze velden druk bezet zijn maar het ware nog beter als al onze leden hierbij voldoende speelkansen zouden krijgen.

Om de speelmogelijkheden voor iedereen naar de toekomst toe te verbeteren hanteren we voor onze padelvelden vanaf 29 maart aanstaande volgend reservatiesysteem:

· We werken met 2 blokken :

 • DAL
  • weekdagen van 08.00u tot 16.30u
  • zaterdag en zondag van 16.30u tot 00.00u
 • PIEK
  • weekdagen van 16.30u tot 00.00u,
  • zaterdag en zondag 08.00 tot 16.30 u


· Reserveren kan tot 7 dagen op voorhand.

· Zowel tijdens DAL als tijdens PIEK kan je tot 7 dagen verder 2x een terrein boeken.

· Van zodra je gespeeld hebt kan je opnieuw reserveren binnen een tijdsspanne van 7 dagen.

Ook in dit systeem staat en valt de werking ervan met het correct toepassen van de afspraken. Iedereen kent ze, maar voor de duidelijkheid herhalen we de belangrijkste even :

 • Vooraf reserveren doe je ENKEL met je EIGEN naam ; NIET met die van je vrouw / man / lief / aanbidder / kotgeno(o)t(e) / eigen kinderen / ingehuurde kinderen / whatsapp-genoten / … zelfs NIET met die van Koning Filip.
 • Als je op het veld staat ben je op je EIGEN naam geregistreerd in het reservatie-systeem van Tennis Vlaanderen.
 • Niet leden kunnen voorlopig nog niet door leden uitgenodigd worden. We werken aan een systeem om dit asap mogelijk te maken.

We rekenen op een correcte toepassing van deze regels. Als dit niet kan spreken we de overtreders hier op aan en bij recidive zullen we niet nalaten om hun boekingsmogelijkheden alsook die van hun medespelers in te perken.

Hopelijk is dit een systeem waarbij iedereen aan z’n trekken komt om de enorm leuke padelsport te beoefenen. We volgen alles op de voet en optimaliseren waar mogelijk !

Spelen en laten spelen … that’s the pleasure 

Uw RUA-bestuur

Handleiding terreinreservatie voor spelers

© 2021 All rights reserved

Made with ❤ by Steve Johnson​