Kandidatuur

Het kandidatuur formulier kan u pdfhier downloaden.

Indien je lid wil worden van onze club, dien je in de eerste plaats voorgedragen te worden door 2 leden van de club, jouw peter(s) en/of meter(s). Deze personen dienen minimum reeds 2 jaar lid te zijn van onze club.

De volgende stap, is het invullen van een aanvraagformulier voor lidmaatschap. Dit formulier kan je bekomen bij de bestuursleden van de club of bij de uitbater. Zorg ervoor dat dit formulier VOLLEDIG wordt ingevuld en ondertekend door peter(s) en/of meter(s). Een onvolledig formulier kan nooit aanvaard worden.

Vervolgens word je gevraagd om €20.00 als dossierkosten te storten op de rekening van RUA BE82 7370 3038 2968. Van zodra deze dossierkosten gestort zijn, kan je jouw kandidatuur uithangen aan de valven in de chalet. Deze dient minstens 14 dagen uit te hangen.

Vervolgens wordt je kandidatuur voorgelegd aan het bestuur voor aanvaarding. Indien deze wordt aanvaard, zal het bestuur je het reglement van inwendige orde opsturen alsook een overschrijvingsformulier voor het storten van het verschuldigde lidgeld (het voorschot dat je reeds betaald had, kan afgetrokken worden van het lidgeld).

PAS OP: nieuwe leden kunnen pas aanvaard worden VANAF 15 FEBRUARI. Vóór deze datum zal het bestuur nog geen kandidaturen aanvaarden.

Onze locatie

Koninklijke Rua Tennisclub Brasschaat

Gemeentepark 9, 2930 Brasschaat
Tel: 03/651.79.54

info@ruatc.be
KBC BE82 7370 3038 2968

Contacteer ons

Weervoorspelling

Tennisweer Brasschaat
>> Meer tennisweer in Brasschaat